AVG Toestemmingsformulier voor RP Coaches

Toestemming AVG

Toestemming AVG

Door het invullen van jouw persoongegevens op dit formulier geef jij toestemming om gegevens over jou te verwerken op beide websites van de Stichting Relatie Plus, te noemen: http://stichting.relatie.plus en http://prepare-enrich.nl.
Het gaat hierbij om het publiceren van jouw naam- en contactgegevens in het publieke bovengenoemde domein, met als doel dat koppels jouw als Relatie Plus Coach / Prepare/Enrich facilitator kunnen vinden om hun relatie te begeleiden of professionals jouw accreditatie als Relatie Plus Coach kunnen vinden en (eventueel) te kunnen netwerken.


Hieronder kruis je aan, dat jij expliciet toestemming geeft voor deze gegevensverwerkingen.

Ik geef toestemming onder deze voorwaarden:
- Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven beschreven redenen, gegevens en personen / instellingen.
- Voor nieuwe gegevensverwerkingen moet ik opnieuw gevraagd worden.
- Als gegevens niet (meer) noodzakelijk zijn zullen de gegevens worden verwijderd.
- Ik kan ervoor kiezen om geen toestemming te geven. Dan kunnen wij u de service niet bieden om via onze koepelorganisatie Stichting Relatie Plus of over Prepare/Enrich Nederland gevonden te worden.
- Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.
- Deze toestemming is onbeperkt geldig. Bij aanpassing van mijn gegevens, zal ik deze desgewenst zelf aan Stichting Relatie Plus doorgeven.
Door het aanvinken van onderstaande checkbox en vervolgens versturen van dit formulier, verleen ik mijn uitdrukkelijke toestemming voor het hierboven beschreven publiceren van mijn gegevens. *
Helaas moeten wij onszelf beschermen tegen spam. Daarom is het nodig om te bevestigen, dat je geen robot bent.